Påsk tårta
Nu är påsken här och årets påsktårta är färdig.

I brist på tid är tårtan gjord på tårtbottnar som är köpta och lika så vaniljmoussen.
Det andra lagret är zoofluff.
3,5dl vispgrädde
80 g zoogodis
Värm grädden, får inte koka.
Rör ner godiset och låt det smälta i den varma grädden.
Ställ in i kylen ca 6 timmar.
Ta fram och vispa som vanlig grädde och tillsätt mer vispgrädde om konsistensen blir för hård.
Fågelnäste
15 st salta pinnar
30 g blockchoklad
10 st choklad ägg

Smält chokladen över ett vattenbad.
Rör försiktigt ner pinnarna så alla blir chockadtäckta.

Ta sedan en och en av pinnarna och forma boet på ett bakplåtspapper.
Ställ kallt så chokladen stelnar.
Lägg boet på tårtan och fyll det med små ägg.
Smörkräm
150 g smör
3 dl florsocker
Ca 0,5 dl kokande vatten
1 msk vaniljsocker
Grön karamellfärg
Koka upp vattnet.
Vispa ihop smör, florsocker och vaniljsocker med elvispen. Blanda ner lite i taget av vattnet, tills det har blivit en kräm. Inte för lös och inte för hård.
Färga sedan krämen till önskad färg och nyans.

Glad påsk!